POMRAČENJE SUNCA

Sezona letnjih pomračenja Sunca uveliko je otpočela, a na današnji dan 11.08.2018. godine mlad Mesec u znaku Lava ponovo baca svoju senku i pravi pomračenje Sunca u sred znaka Lava – sopstvenog sedišta. Spoj Sunca i Meseca – dva glavna „svetla“ na nebu intenzitira sva čovekova osećanja, energizuje potisnute predstave o sebi i otvara kanal da svi nesvesni sadržaji nađu svoj put, izmešaju se sa svesnim i ispolje se pred očima javnosti. Svest o sebi, osećanja, porodica, emotivne veze i sopstvena volja i kreativnost da se nešto uradi, promeni ili postane opipljivo i jasno biće u fokusu verovatno ceo naredni mesec, odnosno do ponavljanja Mesečevog položaja u Lavu u septembru.

U ovom periodu možemo očekivati početak suštinskih izmena uloga koje prihvatamo u životu u svim kontekstima: porodica, posao, prijatelji, emotivni partneri. Mnoge emotivne veze i brakovi će otpočeti svoj proces završavanja, mnogim prijateljima i partnerima ćemo videti leđa, a sve u svrhu rekonfiguracije slike o sebi i uloge koju smo u životu do sada igrali. Mnogi će za sebe smatrati da su pristajali da budu žrtve više nego što zaslužuju, da nisu iskreno i adekvatno ispoljili svoju totalnu psihu, ili da su čitav niz godina nosili ružičaste naočare „kao da im je svraka pamet popila“ i „kao da su bili slepi kod očiju“.

Ovakve promene tek počinju, intenzivne su a naročito će doživeti svoj vrhunac ulaskom Jupitera u znak Strelca na jesen ove godine. Prema tome, savetuje se što iskrenije bavljenje sopstvenom psihom i konačno zalaženje u dublje slojeve duše kao i obelodanjivanje što više svih onih priznanja za koje već jako dugo ćutite.

Vuk Pavlović

Izrada horoskopa

narucivanje-horoskopa

iskustva korisnika