Numerologija – brojevi i sudbina

numerologija-brojevi-i-sudbina-00tPo dnevnoj veštini iščitavanja karaktera, svaka se osobina krije iza broja od jedan do devet. Jednostavno se svaki datum rođenja može svesti na jedinični broj, tj. znak kao broj vaše životne staze koji otkriva u čemu ste jaki, a u čemu slabi, i kako se odnosite prema drugim ljudima. Kad izračunate svoj i njegov broj životne staze, proverite slažu li se međusobno.

Kako izračunati broj životne staze?

Saberite sve brojeve u datumu rođenja. Za osobu koja je rođena 16. septembra 1969. zbir će biti: 1+6+9+1+9+6+9= 41. Potom saberite jedinice dobijenog broja: 4+1= 5. Dobijeni rezultat znači da osobi rođenoj toga dana odgovara životna staza broj 5. Bude li rezultat koji ćete dobiti nakon dva sabiranja veći od 9, nastavite sabirati jedinice sve dok ne dobijete jedinični broj.
Šta znači koji broj?

Broj 1 – Autoritativni je vođa koji može prebroditi sve teškoće. Perfekcionista koji previše očekuje, kako od sebe, tako i od drugih. Uporno prati put koji je zacrtao ne brinući se o tome šta će drugi misliti. Svoju će razornu prodornost morati zauzdati. Ali, ispod grube površine ipak se krije veoma prefinjeni duh.

Broj 2 – Miroljubiv je, ali mrzi kad mu se naređuje. Kad god mu se ukaže prilika, prepusta se lenčarenju. Najvrednije osobine: maštovitost i kreativnost. Nepopravljiv je sanjar. Kad se stvari ne razvijaju onako kako njemu odgovara, ljut je i nezadovoljan.

Broj 3 – Pokretač i revolucionar celim svojim bićem. Društven je i bezbrižan, ali ponekad i malo plašljiv. Najveće mane: ljubomora i naivnost. Veliki optimista.

Broj 4 – Uporan je i vrlo radan. Odlučan je, aktivan i pouzdan, ali ako stvari ne idu onako kako je zamislio, može postati prava napast. Logičan je, organizovan, metodičan i veran, mada se potajno brine.

Broj 5 – Strastven je sanjar, vrlo zavodljiv, iako naginje psihosomatskim poremećajima. Mrzi rutinu i naporan rad.

Broj 6 – Dobrodušan je i šarmantan, ima snažno razvijeni osećaj za pravdu. Spreman je na žrtvu. Mogao bi biti dobar političar. Nežan je i predan onima koje voli, ali teško oprašta i zaboravlja.

Broj 7 – Rezervisan, sklon razmišljanju, vrlo inteligentan. Sanjar, tragač i mislilac, ima nepresušne unutrašnje izvore. Spreman je i prevariti ljude da bi uspeo. Isto tako je i velikodušan i egocentričan.

Broj 8 – Hrabar je i energičan, ali uspeva tek kad nauči kontrolisati svoj pozamašni apetit. Boriće se za ono što je vredno i pravedno. Iako optimista, ponekad je tajnovit i zatvoren.

Broj 9 – Borben je, neustrašiv, beskompromisno nezavistan, ali ponekad treba pomoć. Uspeva u svemu što mu zacrtate. Bistar je, vrlo energičan i strastven, ali nije sentimentalan onoliko koliko se ponekad ima utisak.
Odgovara li njegov broj vašem?

1 i 2 su suprotnosti, ali kreativnost i sposobnost vođenja koju ima 1, može privući umetnički usmerenog 2.

3 je nezavistan i produhovljen, odgovaraju mu drugi 3 i brojevi deljivi sa 3.

4 je praktičan i teško sklapa prijateljstva. Odgovaraju mu 2 i 8.

5 je ljubitelj lagodnog života i odgovaraju mu svi brojevi, pogotovo broj 5.

6 je pouzdan i uravnotežen, a odgovaraju mu zamišljeni 7 i seksi 9.

7 voli produhovljene 3 i dinamične 5.

8 je ambiciozan, svetski opredeljen, uglavnom materijalista. Divi se kreativnosti 1, treba stabilnost 4.

9 je borac i voli autoritativne 1 i pouzdane 6.

 

Izrada horoskopa

narucivanje-horoskopa

iskustva korisnika