Godišnji horoskop 2012

31. decembar 2011. · 4 komentara

Post image for Godišnji horoskop 2012

Uvodna reč

Ova godina karakteristična je po tome što se tri planete (pored ostalih), koje su od sudbinskog značaja za ovu godinu, nalaze u zemljanim znacima: Jupiter u Biku, Pluton u Jarcu, i Mars u Devici, i tvore u martu jako moćnu stvaralačku konstelaciju VELIKI ZEMLJANI TRIGON, a koja će imati snažan uticaj i nekoliko meseci pre (trigon Jupitera    i Plutona se već događao krajem oktobra i početkom novembra) i posle… što sugeriše da će “one saradjivati u nekim važnim odlukama“, kojima će uticati na čovečanstvo, na sve znake Zodijaka, a posebno na one u znaku  Bika, Jarca i Device, kao i na Rakove, Škorpije i Ribe.

Jupiter daje neizmerno, ne štedeći, dok znak Jarca kontroliše svako prekomerno davanje. Jarac je izuzetno kvalitetan, visoko moralan i pravedan znak, ali je poznat po tome da je izuzetno oprezan i štedljiv, bilo u ispoljavanju svojih emocija, bilo trošenju novca ili bilo kog rasipanja materijalne prirode. Mars će pola godine biti u  znaku Device. Devica je slična znaku Jarca po oprezu i štednji, bilo na emotivnom ili materijalnom planu. Bik voli  da troši, ali  i da poseduje, da štedi… Šta  takvim svojim položajima u 2012.godini poručuju planete – VREME JE ZA ŠTEDNJU i KONTROLU ODLIVA NOVCA  I SVIH MATERIJALNIH DOBARA. VREME JE POVOLJNO ZA POVRATAK VEĆ ULOŽENOG, ODNOSNO ZA DOBRU ŽETVU ONOG ŠTO STE VEŠ POSEJALI. DRUGA POLOVINA GODINE JE DRUGAČIJA, JER ĆE JUPITER UĆI U ZNAK BLIZANACA I BITI U SEKTILU SA URANOM, KADA JE DOZVOLJEN SVAKI  RIZIK I KADA JE MOGUĆE NOVO ULAGANJE I PROFITIRANJE. Druga polovina godine će naročito uticati na vazdušne i vatrene znakove Zodijaka: Blizance, Vage, Vodoliju, kao i na Ovna, Lava i Strelca.

Međutim, ono što je povoljno,  je to što će velikim delom godina nuditi stabilno i trajno rešenje, kako na profesionalnom, tako i na emotivnom planu, naročito što se tiče emotivnih veza koje su već počele da se događaju (tokom prethodne ili prethodnih godina), na bilo koji način i pod bilo kojim okolnostima, kao i za one poslovne situacije koje su već rezultirale sa iole pozitivnim rezultatima. Ali kada početkom juna Jupiter uđe u znak Blizanaca,  doneće mnogo novih situacija i reformi, kao i sreću u mnogim rizicima, bilo na emotivnom ili poslovnom planu. Ova godina, većim delom bi svakako morala da bude godina stabilizacije već postojećeg, ili nečeg što se već odavno čeka i planira. Recimo, ako ste dugo radili na pripremi nekog projekta, neke ideje, sada je vreme da je realizujete, dakle, ne nova ideja, ne tek posejano seme, već nešto na čemu ste dugo i marljivo radili. Ne znači, da neko treba da sedi i bukvalno ne preduzima ništa novo, jer svaki dan je drugačiji i donosi nov trenutak, ali je ova nastupajuća godina, zbog velikog uticaja znaka Bika, Jarca i Device,  kao i planete Saturn, koja je uvek simbol starog i proverenog, izuzetno povoljna za sve što je već ranije dugo pripremano ili očekivano. Novi projekti neće propasti, ali dok Jupiter bude u Biku, neće nositi tako velike rezultate, kao nešto staro i već započeto… Nekima će to,  doduše, uspeti uz mnogo prepreka i truda, ali će se trud svakako isplatiti, jer su i Jarac i Devica, kao i Bik,  veoma vredan i radan znak, a uz to uporan i strpljiv. U 2012. godini UPORNOST I STRPLJENJE biće imperativ!

Što se zdravlja tiče, dokle  god Mars bude u Devici, generalno za sve znakove važiće pravilo: pojačajte disciplinu i samokontrolu u ishrani, jer možete imati problema sa probavom. Mars u Devici,  ne voli „prejedanje“ on je više zagovornik asketskog načina života. S druge strane, Jupiter u Biku,  koji voli sva zadovoljstva ovog sveta, veliki je uživalac hrane, pa ćemo morati da napravimo ravnotežu između tih suprotnosti. Mars u Devici će diktirati dijetu, post, vegetarijansku hranu, odnosno kontrolu i disciplinu čula, a Bik je veliki gurman… Pa kako ko voli, nek izvoli!

Godišnji horoskop za 2012-u godinu:

.
.
.
.

 

lucky decembar 6, 2011 u 20:27

„…pojačajte disciplinu i samokontrolu u ishrani…“ KAKO? Sve same proslave i drugi mrsni događaji!

Odgovori

maslacak decembar 6, 2011 u 20:47

Ma lepo! SAMOKONTROLA CULA! Pre klope izbroj 3 puto do 23, pa onda kreni da brojis zalogaje! Pa ako radi javi!

Odgovori

Lidija decembar 13, 2011 u 12:56

Po svemu sudeći, još jedna teška i naporna godina :(

Odgovori

Zizi decembar 13, 2011 u 19:06

Zavisi od znaka do znaka tj. kako se uzme… – meni moj horoskop bas odgovara! evo samo jos da pocnem da reskiram i profitiram – i gde ce mi biti kraj!

Odgovori

Ostavite komentar

*